Analysis Of The Sensory Quality Of Jelly Candy With The Use Of Tunnel Eggplant Fruit Pure
(1) Universitas Negeri Padang
(2) Universitas Negeri Padang
(3) Universitas Negeri Padang
(4) Universitas Negeri Padang
(*) Corresponding Author
Abstract
Keywords
References
Ambarwati, F., Mulyani, S., & Setiani, B. E. (2020). Karakteristik Sponge Cake Dengan Perlakuan Penambahan Pasta Bit (Beta Vulgaris L.). Jurnal Agrotek Ummat, 7(1), 43. https://doi.org/10.31764/agrotek.v7i1.2103
Aprilia, D. T., Pangesthi, L. T., Handajani, S., & Indrawati, V. (2021). Pengaruh substitusi tepung sukun (Artocarpus altilis) terhadap sifat organoleptik bolu kukus. Jurnal Tata Boga, 10(2), 314–323. https://ejournal.unesa.ac.id/index.php/jurnal-tata-boga/
Ariningsih, S., Hasrini, R. F., & Khoiriyah, A. (2021). Analisis Produk Santan Untuk Pengembangan Standar Nasional Produk Santan Indonesia. Pertemuan Dan Presentasi Ilmiah Standardisasi, 2020, 231–238. https://doi.org/10.31153/ppis.2020.86
Aswita, T. D., & Chayati, I. (2021). Pemanfaatan Tepung Gaplek (Euphorbiaceae) Pada Pembuatan Bolu GULUNG TIWUL SEBAGAI OLEH-OLEH KHAS WONOGIRI. Prosiding Pendidikan Teknik Boga Busa FT UNY, 16(1).
Holinesti, R., & Nurhayani, N. (2020). Pengaruh Subsitusi Ekstrak Rumput Laut Coklat Terhadap Kualitas Sosis Ayam Afkir. Jurnal Pendidikan Tata Boga Dan Teknologi, 2(1), 57-63.
Mariana, I., & Gusnita, W. (2020). Standarisasi Resep Rendang Daging Di Lubuk Alung Kabupaten Padang Pariaman. Jurnal Pendidikan Tata Boga dan Teknologi, 2(1), 40-49.
Kandoli, L. N., & Tulaka, T. (2022). Analisis Pengaruh Tepung Labu Kuning (Cucurbita Moschata) Sebagai Bahan Substitusi Tepung Terigu Terhadap Kualitas Roll Cake. Sagacious, 9(1), 1–7.
DOI: 10.24036/jptbt.v6i1.26758
Article Metrics
Abstract View : 48 times; PDF : 16 times
Refbacks
- There are currently no refbacks.
Copyright (c) 2024 Noviana Lailasari
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.