The Effect Of Adding Tofu Dregs Flour On The Quality Of Dimsum Wrappers
Martha Viora | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Kasmita Kasmita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Ranggi Rahimul Insan | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Quality Of Dutch Eggplant Fruit Dodol With Added Sugar
Aimi Dwi Putri Yanti | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Rahmi Holinesi | |
.Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | |
Universitas Negeri Padang
Juliana Siregar | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Quality of Using Watermelon Extract Substitution for Sweet Bread
Novari Hasukma Putri | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Ezi Anggraini | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Elida Elida | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Fitri Yasih | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Organoleptic Test Of Whole Wheat Flour For Quality Wingko Babat
Harum Caisar Tanpili | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Lucy Fridayati | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Indrayeni | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Quality Of Mochi With Red Dragon Fruit Peel Juice Substitution
Zahratul Khairiyah | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Elida Elida | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Fitri Yasih | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Leaarning Video Media with Student Learning Outcomes for Continental Subjects
Windi Mulya Febrianti | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Indrayeni | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Analysis Of The Sensory Quality Of Rolled Cake Using Coconut Milk Fat
Fitri Rahmadani | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Juliana Siregar | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Kasmita Kasmita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Fitri Yasih | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
The Quality Of Brownies Substitution Of Moringa Flour
Indria Sari Anggraini | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Ezi Anggraini | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Kasmita Kasmita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia