Vol 5, No 2 (2024)

Jurnal Pendidikan Tata Boga dan Teknologi

Articles

The Effect Of Corn On Pastry Quality
Dinara Safina | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Anni Faridah | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Ezi Anggraini | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Analysis Of The Potential Content Of Micronutrients In Traditional Foods In West Pasaman District
Tika Nuansa Putri | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Kasmita Kasmita | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Yuliana Yuliana | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Titen Darlis Santi | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Quality Cookies Kastengel Cornstarch Substitution
Nurul Azizah | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Rahmi Holinesti | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Indrayeni | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
The Relationship Between The Use Of Youtube Media And The Learning Outcomes Of Students At SMKN 6 Padang.
Resti Tri Dolla | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Dikki Zulfikar | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Asmar Yulastri | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Indrayeni | | Universitas Negeri Padang  Indonesia