The Effect Of Corn On Pastry Quality
Dinara Safina | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Anni Faridah | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Ezi Anggraini | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
The Effect Of Adding Red Dragon Fruit Skin On The Quality Of Dadiah Gelato
Badriyah Maulidya Yunianti | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Anni Faridah | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Rahmi Holinesti | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Quality Of Lenjer Empek-Empek Using Different Brand of Tapioca Flour
Sri Pujayatini | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Elida Elida | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Yuliana Yuliana | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Sari Mustika | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Utilization Of Butterfly Pea Flower Extract On The Characteristics Of Putu Ayu
Wilda Dwi Nopendra | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Lucy Fridayati | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Dikki Zulfikar | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Analysis Of The Potential Content Of Micronutrients In Traditional Foods In West Pasaman District
Tika Nuansa Putri | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Kasmita Kasmita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Yuliana Yuliana | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Titen Darlis Santi | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Quality Cookies Kastengel Cornstarch Substitution
Nurul Azizah | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Rahmi Holinesti | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Indrayeni | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia