Effect of Packaging type on the Quality of Tomato Dodol During Storage
(1) Universitas Negeri Padang
(2) Universitas Negeri Padang
(3) Universitas Negeri Padang
(4) Universitas Negeri Padang
(*) Corresponding Author
Abstract
Keywords
References
Ananda, F. (2021). Analisis Kualitas Dodol Tomat yang Dihasilkan dari Substitusi Tepung Beras (Doctoral dissertation, Universitas Negeri Padang).
Anni Faridah. 2018. Teknologi Pangan. Solok Sumatera Barat: CV. Berkah Prima
Dwi Nur Setiawan . 2018. Pengaruh Kemasan Dan Daya Simpan Terhadap Kandungan Gizi Dodol Buah Sonneratia Caseolaris L Dengan Pewarna Buah Naga Merah Dan Sumbangsihnya Bagi Pembelajaran Biologi. Universitas Muhammadiyah Palembang: Palembang
Fakih, A. D. (2020). Modifikasi Resep Lauk Ikan ditinjau dari Tingkat Kesukaan dan Sisa Makanan Siswa SMA Insan Mulia Boarding School Yogyakarta (Doctoral dissertation, Poltekkes Kemenkes Yogyakarta)
Fatma, M. A. (2015). Ekperimen Pembuatan Dodol Labu Kuning (Doctoral dissertation, Universitas Negeri Semarang).
Hanifah, R. (2016). Pendugaan Umur Simpan Dodol Tomat (Lycopersicum pyriforme) Menggunakan Metode Accelerated Shelf Life Testing (ASLT) Model Arrhenius. Jurnal. Program Studi Teknologi Pangan. Fakultas Teknik. Universitas Pasundan Bandung.
Hariyadi, P. 2018. Pengemasan Pangan:You Don’t Get Second Chance To Make A First Impression. Direktori Industry Kemasan Indonesia. Bogor
Herawati, H. (2008). Penentuan Umur Simpan pada Produk Pangan. Balai Pengkajian Teknologi Pertanian, Jawa Tengah.
Ilma, N. (2012). Studi pembuatan dodol buah dengen (Dillenia serrata Thunb). Universitas Hasanuddin.
Kurnia, R., & Syarif, W. (2021). The Effect Of Breadfruit Flour Substitution On The Quality Of Bengkulu . Bay Tat Cake. Jurnal Pendidikan Tata Boga dan Teknologi, 2(3), 187-195.
Marsigit, W., Marniza, & Monica, R. F. (2020). Pengaruh Jenis Kemasan Dan Lama Penyimpanan Dalam Suhu Ruang Terhadap Mutu Dodo Buah Pepaya. Jurnal Agroindustri, Vol. 10(No. 1), 57-66: Bengkulu
Sugiyono. 2018. Metode Penelitian Pendidikan. Alfabeta: Bandung
Wulandari, Waluyo, & Novita (2013). Prediksi Umur Simpan Kerupuk Kemplang Dalam Kemasan Plastik Polipropilen Beberapa Ketebalan. Jurnal Teknik Pertanian Lampung, Vol. 2, No. 2: Hal 105-114.
DOI: 10.24036/jptbt.v4i2.8554
Article Metrics
Abstract View : 143 times: PDF : 46 times
Refbacks
- There are currently no refbacks.
Copyright (c) 2023 angelly Risma Eka putri
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.