Vol 5, No 1 (2024)

Jurnal Pendidikan, Tata Boga dan Teknologi

Articles

The Effect Of Adding Carboxy Methyl Cellulose (Cmc) On The Characteristics Of Orange Sweet Potato Jam
Winda Kholizah | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Rahmi Holinesti | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Sari Mustika | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Analysis Of The Intensity Of Gadget Use By Class Xi Culianry Students In Pastry And Bakery Subjects At Smkn 9 Padang
Bunga Melati Armel | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Juliana Siregar | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Asmar Yulastri | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Analysis Of Traditional Lopek Cik Ku Cake Processing Techniques In Nagari Air Bangis West Pasaman District
Dira Maulani | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Anni Faridah | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Choux Paste Quality With Canna Flour Substitution
Elfa Syukra | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Elida Elida | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Kasmita Kasmita | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Ezi Anggraini | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
The Quality Analysis of Of Rolled Pancake with Carrot Extract Substitution as Natural Food Colouring
Sevly Riri Fatria | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Rahmi Holinesti | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | | Universitas Negeri Padang  Indonesia