Development Of Putu Bendera Promotional Media
Wisnu Edi Saputra | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Asmar Yulastri | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Lucy Fridayati | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Indrayeni | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
The Relationship Of Learning Attitudes With Learning Outcomes
Eras Sahira Handari | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wirnelis Syarif | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Substitution Of Potato Flour In Mangkok Cake Making
Syandra Meylani Putri | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wirnelis Syarif | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Juliana Siregar | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Analysis Of Traditional Lopek Cik Ku Cake In Nagari Air Bangis
Dira Maulani | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Anni Faridah | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Analysis Of The Traditional Lamang Broadcastang Cake In Sariak Alahan Tigo
Febria Yunica | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Anni Faridah | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Indrayeni | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
The Influence Of Corn Flour Substitution On The Quality Of Dry Noodles
Vira Agustianingsih | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Rahmi Holinesti | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Anni Faridah | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Sari Mustika | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Analyisis Of The Effect Of Using Spice Boiled Water On The Quality Of Donuts
Putri Syaqhila | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Reno Yelfi | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Elida Elida | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Ezi Anggraini | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Identification Of Traditional Foods In West Pasaman District
Indah Muthia Ayuni | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Kasmita Kasmita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Yuliana Yuliana | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
The Effect Of White Sweet Potato On The Quality Of Snow’s Cookies
Ilmi Syukro Ramadhannisa | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Rahmi Holinesti | |
Universitas Negeri Padang
Wirnelis Syarif | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Ezi Anggraini | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Choux Paste Quality With Canna Flour Substitution
Elfa Syukra | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Elida Elida | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Kasmita Kasmita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Ezi Anggraini | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia