The Effect Of Corn On Pastry Quality
Dinara Safina | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Anni Faridah | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Ezi Anggraini | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
The Effect Of Adding Red Dragon Fruit Skin On The Quality Of Dadiah Gelato
Badriyah Maulidya Yunianti | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Anni Faridah | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Rahmi Holinesti | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Quality Of Lenjer Empek-Empek Using Different Brand of Tapioca Flour
Sri Pujayatini | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Elida Elida | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Yuliana Yuliana | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Sari Mustika | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Utilization Of Butterfly Pea Flower Extract On The Characteristics Of Putu Ayu
Wilda Dwi Nopendra | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Lucy Fridayati | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Dikki Zulfikar | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Nurhasanah Nurhasanah | |
Universitas Negeri Padang  Hungary
Analysis Of The Potential Content Of Micronutrients In Traditional Foods In West Pasaman District
Tika Nuansa Putri | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Kasmita Kasmita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Yuliana Yuliana | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Titen Darlis Santi | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Quality Cookies Kastengel Cornstarch Substitution
Nurul Azizah | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Rahmi Holinesti | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Indrayeni | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Standardization Of Traditional Pongek Situjuah Food Recipes
Siti Marhamah | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Elida Elida | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Lucy Fridayanti | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Processing Pangek Lapuak Using Balango And Pariuak Stale
Siti Zumairo | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Elida Elida | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Lucy Fridayanti | |
Universitas Negeri Padang
Wiwik Gusnita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Standardization Of Rakik Maco By Ulakan Tapakis Padang Pariaman
Fajri Wahidzal | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Lucy Fridayanti | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Juliana Siregar | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
The Effect Jicama Flour Substitution On The Quality Of Coconut Root Cake
Hafifah Mardiah Susanti | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Rahmi Holinesti | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Juliana Siregar | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Standardization Of Traditional Sambareh Food Recipes
Elma Wahyuni Efendi | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Juliana Siregar | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Indrayeni | |
Universitas Negeri Padang  Indonesia