Vol 5, No 2 (2024)

Jurnal Pendidikan Tata Boga dan Teknologi

Articles

The Effect Of Corn On Pastry Quality
Dinara Safina | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Anni Faridah | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Ezi Anggraini | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Utilization Of Butterfly Pea Flower Extract On The Characteristics Of Putu Ayu
Wilda Dwi Nopendra | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Lucy Fridayati | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Dikki Zulfikar | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Nurhasanah Nurhasanah | | Universitas Negeri Padang  Hungary
Analysis Of The Potential Content Of Micronutrients In Traditional Foods In West Pasaman District
Tika Nuansa Putri | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Kasmita Kasmita | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Yuliana Yuliana | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Titen Darlis Santi | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Quality Cookies Kastengel Cornstarch Substitution
Nurul Azizah | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Rahmi Holinesti | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Indrayeni | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
The Relationship Between The Use Of Youtube Media And The Learning Outcomes Of Students At SMKN 6 Padang.
Resti Tri Dolla | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Dikki Zulfikar | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Asmar Yulastri | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Indrayeni | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Interest In a becoming a Teacher Among sudents PKK Culinary Concentration After Educational Field Practice
Siti Nur Shahida | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wirnelis Syarif | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Elida Elida | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
The Relationship Between Self-Confidence And Entrepreneurial Motivation Of Culinary Students At Smk Negeri 2 Bukittinggi
Elsa Adira | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Asmar Yulastri | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wirnelis Syarif | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Juliana Siregar | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
The Relationship Of Creative Entrepreneurship Product Learning Results With The Entrepreneurial Character Of Students Of Smkn 6 Padang
Hasyiati Hafifah | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Asmar Yulastri | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Cici Andriani | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Indrayeni | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
The Relationship Between The Learning Outcomes Of Entrepreneurship Courses And Student Entrepreneurial Motivation
Ardiana Faiza | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Asmar Yulastri | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wirnelis Syarif | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Juliana Siregar | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Standardization Of Traditional Sambareh Food Recipes
Elma Wahyuni Efendi | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Juliana Siregar | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Indrayeni | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
The Influence Of Marketing Mix On Purchasing Decisions On Umkm Products Malaysian Chips Reynia
Bella Vedia Asyari | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Asmar Yulastri | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Wiwik Gusnita | | Universitas Negeri Padang  Indonesia
Ranggi Rahimul Insan | | Universitas Negeri Padang  Indonesia