Product Quality Analysis Of Bogor Lapis Cake
Saleha Saleha | |
Sekolah Tinggi Pariwisata Bogor  Indonesia
Nisa Rahmaniyah Utami | |
Sekolah Tinggi Pariwisata Bogor  Indonesia
Dimas Putra Ramadan | |
Sekolah Tinggi Pariwisata Bogor  Indonesia
Addition Of Avocado Seed Flour In The Making Of Choux Paste
Friska Rieny Lestari | |
Sekolah Tinggi Pariwisata Bogor  Indonesia
Nisa Rahmaniyah Utari | |
Sekolah Tinggi Pariwisata Bogor  Indonesia
Muhammad Irfan | |
Sekolah Tinggi Pariwisata Bogor  Indonesia
Product Make Over Jamu Gula Asam Jam
Damas Aryo Anggoro | |
Sekolah Tinggi Pariwisata Bogor  Indonesia
Dimas Aryo Baskoro | |
Sekolah Tinggi Pariwisata Bogor  Indonesia
Product Innovation Of Noodles With Water Lentil Ingredients
Taufiq Kurniawan | |
Sekolah Tinggi Pariwisata Bogor  Indonesia
Riani Prihatini Ishak | |
Sekolah Tinggi Pariwisata Bogor  Indonesia
Ariatma Gracia Widi Rangan | |
Sekolah Tinggi Pariwisata Bogor  Indonesia